Na twee eerdere en succesvolle symposia in Vaalsbroek verheugt het ons zeer U te kunnen melden, dat er ook dit jaar een Vaalsbroek symposium zal plaatsvinden georganiseerd door Prof. dr. Hans-Peter Brunner-La Rocca, FESC, cardioloog MUMC+, en Dr. Hans Kragten, FESC, FACC, cardioloog Zuyderland Medisch Centrum. Het programma vindt U in de bijlage.

Bijzonder is, dat dit jaar de NVVC Connect bijeenkomst hartfalen voor Limburg zal worden gehouden tijdens dit congres. Hierin wordt de intentie voor de ketenzorg hartfalen in deze regio ondertekend door de verschillende partners in de zorg. In dit document wordt een verdere samenwerking tussen de diverse klinieken en ook de diverse lijnen vormgegeven.

Zij die dit congres eerder bezochten herkennen de interactieve vorm en kleinschaligheid, waarin het congres is gegoten. Er is maximaal plaats voor 60 deelnemers!
Wij adviseren U dan ook, om niet te lang te wachten met inschrijven.
U kunt zich reeds aanmelden bij Octavie Brand, via brand.rijssenbeek@gmail.com.

Door de vernieuwde richtlijnen gedwongen zal dit jaar sprake zijn van een (bescheiden) eigen bijdrage van Euro 60,00 per persoon. Bij deelname zijn echter de kosten van diner,  overnachting, ontbijt en lunch inbegrepen.
Na Uw bericht van deelname op bovenstaand email adres zal een nota voor dit bedrag worden gestuurd.
Betaling van deze nota is tevens de definitieve bevestiging van uw deelname.

Accreditatie zal worden aangevraagd voor huisartsen, cardiologen en verpleegkundig specialisten. Deze is in het verleden steeds toegekend.

Wij hopen van harte weer velen van U, met interesse in de behandeling van hartfalen, op dit symposium te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet
Prof. dr. Hans-Peter Brunner-La Rocca, FESC, cardioloog MUMC+
Dr. Hans Kragten, FESC, FACC, cardioloog Zuyderland Medisch Centrum