In het Toon Hermans Huis kan iedereen die te maken heeft met kanker terecht voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor of voor één van de vele activiteiten. Het is een gastvrij inloophuis voor mensen, jong of oud, die zelf of in hun naaste omgeving zijn geconfronteerd met kanker. Het huis biedt een wekelijks programma, variërend van yogales of mindfulness tot kookles tot creatieve activiteiten voor volwassenen, kinderen en pubers. Je vindt er warmte, persoonlijke aandacht, energie en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom!

Om geïnteresseerden zo goed mogelijk kennis te laten maken met wat het Toon Hermans Huis Maastricht allemaal biedt, is er tijdens de Open Dag een afwisselend programma samengesteld. Tussen 12.00 – 16.00 uur worden twee lezingen gehouden, zijn er workshops en diverse activiteiten op het gebied van ontspanning, ontmoeten en informatie. Naast het schildersatelier is ook de keuken en de verwenwinkel open. Het koor zorgt voor de muzikale omlijsting die dag.

Bijgaand treft u een digitale poster aan waarop alle informatie staat. Ons vriendelijk verzoek deze in uw praktijk en/of ontvangstruimte op te hangen.
Uiteraard ontvangt u ook nog een poster per post van ons.

Wij danken u voor uw medewerking en hopen op een mooie Open Dag!