Bericht van SSFH:

Beste,

U ontvangt deze email omdat u in het verleden via LHV of SSFH een RI&E heeft gemaakt in het online systeem RIE manager. De leverancier van dit systeem gaat stoppen. SSFH heeft een nieuw systeem gezocht dat in het najaar beschikbaar zal zijn. Om dit proces soepel te laten verlopen vragen we u om de volgende acties uit te voeren.

Veilig stellen gegevens
De gegevens uit de RIE manager worden niet overgezet naar het nieuwe systeem en zullen komen te vervallen. Deze gegevens dient u zelf veilig te stellen. Het is helaas niet mogelijk om de gegevens uit de RIE manager automatisch over te zetten naar het nieuwe systeem.

De komende maanden kunt u de gegevens uit de RIE manager downloaden en in uw eigen omgeving opslaan. Doe dit bij voorkeur vóór 1 oktober 2023. Hiervoor kunt u de gebruiksaanwijzing volgen.

Aanmelden nieuwe RIE systeem

Organisaties die premie afdragen aan SSFH kunnen (vanaf oktober 2023) gratis gebruik maken van het nieuwe RIE systeem voor de huisartsenzorg. Wilt u gebruik maken van dit nieuwe systeem? Meld dan vóór 1 augustus 2023 aan via deze link.

Na de zomer ontvangt de accountbeheerder een e-mail met meer informatie over het nieuwe systeem.

Heeft u vragen over het veilig stellen van uw gegevens of over het aanmelden voor het nieuwe RIE systeem? Neem dan contact op met SSFH via info@ssfh.nl ovv code RIE-001.