Per 01 december zal Maud van Hoof ZIO gaan verlaten voor een nieuwe uitdaging binnen het Laurentius Ziekenhuis Roermond.
We wensen haar heel veel succes en plezier met haar nieuwe job.

Els Bovy gaat de taken van Maud overnemen binnen ZIO per 01 december 2023:

Vanaf 1 december neem ik de rol van programmamanager ketenzorg over van Maud van Hoof bij ZIO. Mijn naam is Els Bovy, 38 jaar oud, en ik woon samen met mijn man Charles en onze twee kinderen, Jules en Myra, in Meerssen.

Hoewel ik ben opgeleid als arts, heb ik na mijn afstuderen besloten om niet te specialiseren. In plaats daarvan heb ik mijn horizon verbreed binnen het onderwijs.

In de afgelopen jaren heb ik binnen verschillende zorgorganisaties intensief samengewerkt met huisartsen, doktersassistenten, medisch specialisten en andere ketenpartners. Bij Bevolkingsonderzoek Zuid en Maastro lag mijn focus als beleidsadviseur op het grondig analyseren, ontwikkelen en implementeren van beleid. Als projectleider binnen het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL) waren mijn werkzaamheden gericht op het coördineren en succesvol implementeren van initiatieven binnen de acute zorg.

Ik geloof sterk in een gezamenlijke aanpak om de ketenzorg toegankelijk, duurzaam en betaalbaar te houden. Ik kijk er naar uit om iedereen in de regio te ontmoeten en samen te bouwen aan een succesvolle samenwerking. Tot snel!