Via deze weg willen we alle medewerkers van de huisartsenpraktijk informeren dat ketenzorgpatiënten in de periode van 1 okt t/m 30 nov worden uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsenquête. Na registratie van een astma, COPD, DM2 of CVRM consult formulier in MediX, ontvangt de patiënt (waarvan een e-mailadres geregistreerd staat in MediX) diezelfde avond een geautomatiseerde mail waarin deze wordt uitnodiging deel te nemen aan de enquête. Patiënten die expliciet hebben aangegeven bezwaar te hebben tegen deelname aan onderzoek en evaluatie, ontvangen deze mail uiteraard niet.

We kunnen ons voorstellen dat vragen e/o opmerkingen vanuit de patiënt bij de medewerkers van de huisartsenpraktijk terecht komen. Mocht het nodig zijn, kunnen jullie de patiënt doorverwijzen naar Leni e/o Maud (ketenzorg@zio.nl).

Het doel van deze enquête is inzicht verkrijgen in a) de waardering van de patiënten van de ontvangen ketenzorg (specifiek het opstellen van een individueel behandelplan) en b) de mate waarin men bewust is van zijn eigen rol en verantwoordelijkheid in de gezondheidsbeleving. Dit gebeurt o.a. i.k.h.v. de Resultaatbeloning ketenzorg (S3) waarbij het ophalen van patiëntervaringen met de ketenzorg één van de prestatie-indicatoren is. De resultaten worden t.z.t. uiteraard met jullie gedeeld!

Mocht je zelf vragen hebben, neem dan uiteraard ook gerust contact met ons op.

Hopend jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.