“Dit is niet het standaard praatje over knieklachten!” Na het grote succes van de schoudernascholing in december vindt op woensdag 03 april een nascholing plaats met als thema “Wat kan ik als huisarts zelf doen bij knieklachten?”

Want, gaat u ook zuchten bij Cor die voor de 13e keer komt met zijn vage knieklachten? Zo ingewikkeld is het niet!

U krijgt praktisch toepasbare tips en adviezen voor de patiënt, vertaling van theorie naar praktijk en een multidisciplinaire benadering. Zo zorgen we ervoor dat we met z’n alle dezelfde taal spreken! Verder staat, net als de vorige keer, het verkrijgen van handvatten voor anamnese, lichamelijk onderzoek en differentiaal diagnostiek en het leren zetten van injecties centraal bij deze nascholing.

‘’De interactie, kleine groep, openheid van cursisten en het oefenen van praktische vaardigheden heb ik als zeer positief ervaren. Ik zou heel blij zijn als deze nascholing ook voor rugklachten en knieklachten gegeven zou worden’’. – Aldus een deelnemer van de schouder nascholing.

Loop mee op de Stadpoli
Ook hebben we deze keer een uniek aanbod! Na afloop van deze nascholing krijgt u de kans om individueel mee te lopen met een kniespecialist op de Stadspoli. Op die manier krijgt u nog meer inzicht in de diagnostiek en behandeling bij échte patiënten.

Inschrijven
U bent er toch zeker ook bij op woensdag 3 april van 17:30 uur tot 21:00 uur? De aanmeldingen zijn al geopend Meer informatie vindt u op het scholingsportaal https://portal.zio.nl/cursus/externe-aangeboden-scholing