Op dit moment loopt er een onderzoek naar het verwijsproces van ouderen in de regio. Hiermee willen we inzicht krijgen in welke mate ouderen voor ‘de juiste zorg op de juiste plek’ terecht komen. Dit onderzoek loopt in het kader van een wetenschappelijke stage geneeskunde (WESP) bij ZIO in samenwerking met de vakgroep huisartsgeneeskunde van de UM. Tevens zijn verschillende zorgprofessionals binnen de ouderenzorg betrokken, waaronder kaderhuisarts Marijke van Dongen en internist-ouderengeneeskunde dr. Magdelijns vanuit het MUMC+.

Voor dit onderzoek zouden we huisartsen graag willen vragen naar hun ervaring en mening omtrent verschillende aspecten van het verwijsproces van ouderen in de regio. We zouden het erg op prijs stellen als u hiervoor onderstaande enquête in zou willen vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/QKJJJKL. Het invullen kost maximaal 10 minuten van uw tijd.

Tevens zouden we deze resultaten graag verder willen uitdiepen middels interviews met huisartsen. Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u uw contactgegevens achterlaten in de enquête of contact opnemen met Lotte van Loon (WESP student ZIO/HAG) via l.van.loon@zio.nl.