Woensdag 06 december 2023 aanstaande wordt door het Beweeghuis een nascholing schouderklachten georganiseerd. Deze praktisch toepasbare nascholing gaat specifiek over de schouder en wordt verzorgd door orthopedisch chirurgen, kaderhuisartsen bewegingsapparaat en fysiotherapeuten van het Schouder Netwerk Maastricht-Heuvelland.

Een typische casus uit de huisartsenpraktijk loopt als rode draad door de avond en het oefenen van praktische vaardigheden (inspectie, bewegingsonderzoek, injecteren) neemt een belangrijke plaats in binnen het programma.

Loop mee op de Stadspoli!

Na afloop van deze nascholing krijgen deelnemers de kans om individueel mee te lopen met een schouderspecialist op de Stadspoli. Op die manier krijgt u nog meer inzicht in de diagnostiek en behandeling (o.a. het zetten van injecties) bij échte patiënten. Verder is kenmerkend voor onze nascholingen dat het een domein overstijgend karakter heeft.

Bekijk de website van het Beweeghuis voor meer informatie, het programma en de aanmeldlink: https://beweeghuis.mumc.nl/actueel/agenda/nascholing-huisartsen-schouderklachten-beweeghuis

Direct aanmelden?* Ga dan naar: https://mumcbeweeghuis.paydro.com/nascholing-schouder-huisartsen