Wil jij Mens GGZ voortvarend verder ontwikkelen van een pioniersfase naar een stabiele werkomgeving in Maastricht – Heuvelland?

Samen kun je zoveel meer!

Treffender kan het niet verwoord worden: Samen kun je zoveel meer! Mens GGZ is een jonge nieuwe instelling die laag complexe ggz-zorg levert aan patiënten die door de huisarts in de regio Maastricht-Heuvelland worden verwezen. Een mooie dynamische organisatie dichtbij de patiënt!
In 2022 wordt een nieuw innovatief concept uitgerold binnen Mens GGZ; de Centrale Voordeur. Deze centrale voordeur heeft als doel de verwijzingen beter te stroomlijnen, de wachtlijsten te verkorten en het bieden van zorg aan de patiënt tijdens eventuele wachtlijstoverbrugging. Om leiding te geven aan dit proces en aan de organisatie, is er bij Mens GGZ een vacature van

Operationeel Manager

 

Over Mens GGZ

Mens GGZ is als jonge aanbieder in de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) in Maastricht-Heuvelland ontstaan als initiatief van huisartsenorganisatie ZIO en Mondriaan. Samen versterken ze, op een vernieuwende, innovatieve wijze, de eerstelijnszorg. Mens GGZ doet dat door cliënten snel en doelmatig te helpen, waarbij positieve gezondheid een belangrijke rol speelt.
Beide organisaties vinden dat zij een verantwoordelijkheid hebben om de zorg voor mensen met psychisch lijden te verbeteren en te optimaliseren. Zij zien een belangrijke rol voor de GBGGZ. De GBGGZ kan dicht bij de huisartsenpraktijk georganiseerd worden en biedt de mogelijkheid om mensen snel weer op de been te helpen. Deze taak hebben ze bij Mens GGZ neergelegd.
De visie van Mens GGZ is dat de beste (digitale) zorg wordt geleverd door ambitieuze en tevreden professionals, die de door cliënten ervaren problemen normaliseren en behandelen. Zij leggen verbindingen met de context van de cliënt, het sociale domein en de informele zorg, opdat de cliënt om kan gaan met de uitdagingen waarmee die geconfronteerd wordt.
De ambitie van Mens GGZ is dat iedereen weet hoe die met eigen uitdagingen of kwetsbaarheden om kan gaan. Dit voedt zelfredzaamheid en bevordert daarmee de (persoonlijke en/of digitale) verbinding van de persoon met zijn/haar omgeving en voorkomt daarmee de afhankelijkheid van (professionele) zorg.

Wat houdt de functie in?

Als Operationeel Manager geef je leiding aan een team van ongeveer 20 professionals. Als leidinggevende leg je verantwoording af aan het bestuur van de joint-venture (ZIO / Mondriaan) en ga je actief aan de slag met het uitrollen van het concept: zorg dichter bij de patiënt. Contacten onderhouden met huisartsen, het vervullen van het ambassadeurschap van Mens GGZ en de intensieve samenwerking met zorgverzekeraars zijn enkele onderdelen van je taak. Geen dag is hetzelfde, je ervaart de dynamiek van een start-up en wilt het succes van Mens GGZ verder uitbreiden met de kennis en ervaring van je team, de huisartsen, de psychologen, Mondriaan en ZIO. Een professionele organisatie die vanaf het begin wordt omarmd door zorgverzekeraar VGZ.

Wie zoeken we?

De functie van Operationeel Manager is een complexe en tegelijk boeiende functie waarvan de taken niet eenduidig zijn. Je bent een verbindingsofficier die het geweten is van de organisatie, een professionele pionier die out-of-the box durft te denken én te doen. Je deinst niet terug om in het belang van de patiënt én de organisatie “buiten de lijntjes te kleuren” als de situatie daarom vraagt. Je ziet niet alleen kansen, je ruikt ze, je omarmt ze en gaat ermee aan de slag. Innovatief vermogen zit in je dna. En, ook al ben je de eindverantwoordelijke manager van Mens GGZ, je stroopt ook je mouwen op als er hands-on gewerkt moet worden. Kortom, we zoeken een ondernemende manager die weet hoe de zorg werkt, hoe de sociale kaart in elkaar zit, hoe de verhoudingen in de regio zijn en affiniteit heeft met de GGZ. Een alleskunner, het spreekwoordelijke schaap waarbij we met 7 poten ook al tevreden zijn.Als resultaatgerichte manager, houd je ook van kaders. Je stelt een beleidsplan op met heldere doelstellingen en resultaten die je afstemt en bewaakt. Het is vooral geen functie waar je de hele dag achter je bureau zit, maar waar wel kaders en afspraken belangrijk zijn in het belang van de patiënt, de zorg en de samenwerkingspartners. Je houdt van overzicht. Dat je complexe vraagstukken, kunt terug brengen naar de essentie spreekt voor zich. Kortom, de lat ligt hoog net zoals de voldoening die je zult ervaren in deze prachtjob.

En wat biedt Mens GGZ?

In deze functie sta je vooraan in de ontwikkeling van nieuwe behandelvormen binnen de GGZ die het verschil maken binnen het GGZ landschap. Mens GGZ biedt jou de kans om onze doelen voor de toekomst mede vorm te geven binnen een innovatieve setting met focus op concrete resultaten in de dagelijkse praktijk. Samen wordt zo de droom van een goede GGZ gerealiseerd. Het betreft een duale aanstelling (Mondriaan en ZIO) waarbij vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden horen conform de CAO. De functie van Operationeel Manager is ingeschaald in schaal 12 (CAO Huisartsenzorg) met een maximum brutosalaris van € 6.499 per maand bij een 38-urige werkweek.

Meer informatie of solliciteren?

Mens GGZ wordt bij het werving- en selectietraject van deze functie begeleid door Delfin Executives. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Max Ruiters, partner bij Delfin Executives, via tel. 06-46117342. Indien je voldoet aan het gevraagde profiel dan nodigen wij je graag uit om je curriculum vitae en motivatiebrief uiterlijk 20 februari 2022 te uploaden via www.delfin.eu.