Scholingen en trainingen

 Scholingsaanbod voor de Eerstelijn 
ZIO Kwaliteit en Scholing organiseert nascholingen voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en fysiotherapeuten in de regio Maastricht-Heuvelland. De aangeboden scholingen zijn terug te vinden op het scholingsportaal https://portal.zio.nl/

U leest dit in de gebruikershandleiding voor het scholingsportaal, klik hier. Let op!  De inloggegevens van deze ZIO-website zijn niet geldig voor het scholingsportaal. U dient hiervoor een nieuw account aan te maken op het scholingsportaal.

Scholingsaanbod Positieve Gezondheid
Daarnaast organiseert ZIO Kwaliteit en Scholing ook trainingen en workshops over Positieve Gezondheid in samenwerking met LEVANTOgroep en Radar. Dit aanbod is bedoeld voor alle beroepskrachten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen in Zuid-Limburg. Bent u benieuwd naar welke trainingen en workshops er worden gegeven? Kijk dan hier voor het aanbod! De data van de trainingen Positieve Gezondheid waarvoor u zich individueel kunt aanmelden treft u hier aan. U kunt zich op die pagina ook aanmelden.

Meer informatie?
Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met Brigitte Paulissen, b.paulissen@zio.nl of telefonisch 043-3506924. Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30-17.00 uur.

Meer informatie over de organisatie, cursusvoorwaarden en documenten treft u hier aan.

 

Cursusdetails

Wanneer
2022