Momenteel zien we op de polikliniek dermatologie zo veel als mogelijk patiënten live, tevens wordt er gebruik gemaakt beeldbellen en telefonische consulten. Echter door een onderbezetting in personeel, in combinatie met de Covid-19 maatregelen en de achterstand vanuit het afgelopen jaar is de wachttijd langer dan dat u gewend bent van de poli dermatologie. Deze achterstand wordt hopelijk snel ingehaald.

Alle verwijsbrieven komen in ons triagesysteem, op deze manier proberen we de juiste prioriteit aan patiënten toe te wijzen. Hierdoor kunnen patiënten met oncologische problemen en forse dermatologische klachten snel geholpen worden, streven is < 2 weken na ontvangst verwijsbrief. Hierdoor kan het zijn dat patiënten met milde klachten langer moeten wachten. Op het moment dat de brief bij ons is ontvangen, wordt de patiënt zeker opgeroepen.

Uw ondersteuning en aanwijzingen hierin cruciaal . Wij verzoeken u vriendelijk om op de verwijsbrief een prioriteit/goede beschrijving van de klachten aan te geven en patiënten vooraf te informeren dat we met triage werken.

Bij voorbaat dank, poli dermatologie MUMC+.