ZIO start vandaag met het uitbrengen van een digitale nieuwsbrief voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistentes en hidha’s in Maastricht-Heuvelland! Klik hier voor nieuwsbrief nummer 1, 26 september 2013. 
In deze nieuwsbrief vindt u elke twee weken nieuws en berichten over o.a. ontwikkelingen binnen ZIO en de RHZ en data/agenda’s/verslagen van de BAC’s en werkgroepen ketenzorg.
Het grootste deel van de emails die de praktijk gewoonlijk ontving van ZIO zullen worden gebundeld in deze nieuwsbrief.

Hierdoor beschikt u tweewekelijks op de donderdag over alle informatie in één document:

  • De nieuwsberichten zijn veelal gelinkt aan de website van ZIO of van de RHZ.
  • Sommige berichten zijn gelinkt aan een nieuwsitem ná de login. Om deze te kunnen lezen dient u eenmalig in te loggen met uw inlogcode op de ZIO-site en/of de RHZ-site. De inlogcode is voor beide pagina's gelijk. Alleen huisartsen kunnen inloggen op de RHZ-site. Heeft u nog geen inlogcode, dan kunt u zich registreren via de ZIO-website.
  • Sommige berichten zijn alleen voor huisartsen bestemd en kunnen niet geopend worden door de overige geadresseerden. Dit wijst zich van zelf. 

Indien u wel tot de doelgroep behoort, maar geen nieuwsbrief heeft ontvangen dan kunt u dit doorgeven aan onderstaand contactadres.

Contactadres nieuwsbrief:
Secretariaat ZIO, info@zio.nl of 043 350 69 10.