Huisartsenpraktijk Malberg zoekt

per 01 december 2022 een enthousiaste doktersassistente

Huisartsenpraktijk Malberg gelegen in de wijk Malberg te Maastricht is een kleine solopraktijk waar laagdrempelige zorg verleend wordt aan de mensen uit de omringende Maastrichtse wijken. Het team bestaat uit 1 huisarts, 1 vaste waarnemer, 2 assistentes, 1 POH-Somatiek, 1 POH-GGZ en 1 praktijkmanager. Per direct zijn wij op zoek naar een,

Doktersassistente voor minimaal 22 uur per week
Werkdagen bij voorkeur maandag, dinsdag en vrijdag.

De functie:

Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via de telefoon en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Je houdt je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige praktijk ondersteunende taken. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente met bij voorkeur enige ervaring. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om samen met ons team te zorgen voor goede en patiëntvriendelijke huisartsenzorg. Je hebt ervaring met computersystemen (HIS; TETRA is een pré).

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en bij goed functioneren voor onbepaalde tijd. De honorering sluit aan bij je opleiding , ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg.

Voor meer informatie over de praktijk kijk op: http://www.huisartsenpraktijkmalberg.nl/

Bij vragen neem gerust contact op met de praktijk, tel: 043-3431574 of met praktijkmanager Kim Neven via k.neven@zio.nl of 06-12456978.