Inkoop XL is het inkoopcollectief voor ZIO. De krachten zijn gebundeld en hierdoor zijn mooie inkoopresultaten geboekt waarvan u vanaf heden gebruik kunt maken, denk aan:

substantiële korting op medische verbruiksartikelen, tot spectaculaire korting op Sol-care en BD-Eclipse veiligheidsnaalden en een gratis Welch Allyn bloeddrukmeter bij de eerste bestelling bij Mediq.

Om gebruik te maken van de vele voordelen voor allerlei inkopen dient u zich via www.inkoopxl.nl te registeren. Als u zich registreert zit u nergens aan vast, maar kunt u naar wens gebruik maken van verschillende leveranciers waarmee de gunstige condities zijn afgesproken. U bent daarin vrij.

De bijgevoegde handleiding en brochure laten u alle mogelijkheden zien van de bestelomgeving en de mogelijkheden. Er komen steeds nieuwe producten en diensten bij. Momenteel is Inkoop XL in gesprek met leveranciers om tot gunstige condities te komen voor o.a. Telefonie over internet (VOIP), ICT-werkplek, kerstgeschenken, bloemen, afvalverwerking. Ook kunt u zelf inkoopbehoeften aanmelden bij inkoopxl, rechtstreeks of via de bestelomgeving.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het registeren? Bel dan: 070-3306679 of stuur een e-mail naar info@inkoopXL.nl.

Wij wensen u veel inkoopplezier en zullen u op de hoogte houden over verdere ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Caro van Uden
Directeur bedrijfsvoering